Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · LinCon torsdag/fredag

LinCon torsdag/fredag

Sådär… då var man hemma igen för att få sova ordentligt och kanske äta något annat än det man kommer över på konventet. Det gick förstås betydligt bättre att hitta folk idag, eftersom alla hade kommit. Det också rätt intressant att träffa folk man bara skrivits med innan, alla ser inte riktigt ut som man hade tänkt sig, om man säger så.

Under kvällen och natten har vi hunnit med att spela en hel del mer eller mindre underliga kortspel och en del annat, till exempel en rätt dålig variant av Maffia; Are you a were-wolf? Enda skillnaden rent regelmässigt är att man plockar bort läkaren, gör så att det blir mycket svårare att bluffa och lägger in hel portion mer lotto. Nu var det roligt ändå, förstås, men om Maffia blir segt i längden lär det gå betydligt fortare med det här.

Jag och Yyrkoon avrundade kvällen med lite regeldiskussioner som vi tänkte fortsätta imorgon. Just nu är det nei gong som står för dörren innan det är dags att sova. Jag är trots den sena (eller tidiga) timmen, ganska pigg, för det var friskt och skönt att cykla. Jag funderar dock på att plocka med mig en luftmadrass imorgon så att jag slipper åka hem. Nu blir det dock hej så länge, återkommer imorgon natt eller senare, beroende på hur jag gör med sovandet. Tjipp!

Tags: ,

 1. Solinde - vill också konventa’s avatar

  Mm, jag vet. Ymirs utseende tog ett tag att vänja sig vid på förra årets GothCon (han ser ju så _snäll_ ut…inte det minsta ångestfylld). Vilka var det som överraskade mest?

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Njae… Ymir är ju inte här, så det kan jag inte uttala mig om. Jag tror jag blev förvånad av alla utom Fogge och Insignia, de passade bra med den bild jag hade av någon anledning. Till skaran som inte passade hörde Yyrkoon, Mask, Dante och Magnus Seter. Frågar du mig hur jag hade tänkt att de skulle se ut, kan jag förstås inte svara på det :) Hur som helst är det dags att åka ut till universitetet igen nu. Jag får raportera mer senare :)

  Reply

 3. Solinde - vill också konventa’s avatar

  Tja…jag är ju inte direkt wrnu-are så det är väl mest Yyrkoon som jag skulle kunna uttala mig om… Och faktum är att jag fick se en bild på honom första gången jag stötte på honom på kanalen, så då blev det ju aldrig någon större IRL-chock. Ymir däremot var väl en chock för de flesta, även om han hade sagt att han inte var någon spinkig halv-gothic typ…

  Reply