Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · LinCon fredag/lördag Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

LinCon fredag/lördag

Kvällen och natten förlöpte ungefär som den förra, med den skillnaden att det var andra spel och lite andra personer att spela med. Alla andra började gå och lägga sig vid tresnåret, så till slut återstod bara jag och Fogge, så vi masade oss över till cafeterian och spelade pyramidspel. Efter ett tag lyckades vi dra till oss lite mer folk, trots den tidiga/sena timmen.

Efter ett tag började hjärnan sega ihop och jag kände att det inte gav speciellt mycket att vara vaken längre. Sagt och gjort gick jag för att hämta lite grejer och pallra mig hemåt. Då fick syn på dem som tränade med långsvärd utomhus och ställde mig att titta på ett tag. Det var väldigt intressant att se att så många tekniker är lika mellan kinesisk kampkonst och västerländsk. Även om det inte var helt lika, var de ändå flera gånger jag hajade till; det där har jag gjort förut. Helt klart intressant.

Sedan utförde jag lite sovengineering och planen är nu, efter några timmars sömn, att jag ska åka tillbaka till konventet snart och förhoppningsvis bli tillräckligt trött framåt småtimmarna för att somna. Det blir nog att sova på konventet tyvärr, för annars lär jag inte få med mig luftmadrassen jag lånade Yyrkoon. Det verkar bli lite underligt i vilket fall, för konventet slutar nämligen nu ikväll och inte imorgon som man kunde ha trott. Det innebär att många bestämmer sig för att åka hem redan tidigt ikväll för att komma hem i dräglig tid. Nåja, vi får se hur mycket folk det är kvar när jag kommer ut.

Jag misstänker att ovanstående text är en fingervisning om hur mycket jag har sovit.

Tags: ,