Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · LinCon lördag/söndag – the end

LinCon lördag/söndag – the end

Jaaa… det var årets LinCon alltså. Ett av de trevligaste jag varit på också. Jag har varit hemma och sovit en smula nu och det är bara hoppas att jag kan sova ikväll då jag jobbar på måndag. Fogge åker hem ikväll och det är möjligt att jag sluter upp med Yassilus och Thea (som bor i Norrköping) för att hålla honom sällskap, men först ska jag äta frukost och komma igång lite.

Det som var bra med konventet:

x Alla trevliga människor! Det var roligt att träffa folk och sätta en hel del verkliga personer bakom namnen som tidigare var allt man hade. Jag ser redan fram mot nästa konvent, vilket det nu blir.

x Alla roliga spel! Jag har hunnit testa hur många spel som helst under helgen som varit och flera av dem ska jag försöka få styrelsemajoritet på att handla så snart det går. Även om del var lite dyra, är det klart intressant om vi köper in det till spelföreningen.

Det som var dåligt med konventet:

x Arrangemanget var väldigt konstigt. Nästan ingen hade koll på någonting och vad man än frågade, blev man vidareskickade till något annat ställe, som raskt pekade på stället man kom ifrån och sade: “Gå dit, de vet.” Att vi blev tvungna att göra om rummet vi var i till sovsal klockan tolv, trots att vi var de enda som skulle sova där, var ju också lite lustigt. Sedan finns det också två typer av muggar: en som kostar 30 pix, som man får gratis dricka i under konventet, sedan en annan för 50 pix som är identisk med den första, men som inte ger en dricka. Neat?

Alltihop sammanräknat till någon form av helhetsbetyg, blir det väldigt bra ändå. Missen i administrationen var inte mer än töntig och gjorde mest att vi skrattade lite mer än innan. Jag kan tänka mig att det var värre för folk som faktiskt var beroende av den för att saker skulle fungera. Stulna telefoner var också tråkigt, men min är det nog ingen som vill sno, så jag klarade mig. En del anekdoter har cirkulerat om funktionärer som väckt en hel sovsal klockan fem på morgonen och haft upprop för att det var för många i lokalen och sedan upptäckt att, ojdå, det var det visst inte, sov gott!

Nu är det dags för frukost, vi ses nästa konvent!

Tags: ,

 1. Solinde - rekognoserar’s avatar

  Vad är det för spelförening du är med i?

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  En anonym en med minimalt antal personer som tycker om att spela spel :)

  Reply

 3. Davd’s avatar

  Tack för allt :-)

  Reply

 4. Fogge’s avatar

  Det var mysigt att träffas.

  Reply