Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Applications for fall 2009 submitted Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Applications for fall 2009 submitted

Earlier today, I posted two envelopes containing two applications, one for a scholarship, one for an education in Taipei, aimed towards international students who want to study Chinese language and culture. This is a four-year BA, which would mean that I stay in Taiwan quite a while.

But, and this is a big but, I need to be admitted to the university as well as to the scholarship program. The first one is not a big problem, I think (that’s one benefit with studying hard: it’s easy to use the grades for something useful, as well as asking professors for favourable letters of recommendation). The second one is more difficult, though, since only one person in Sweden will be awarded the scholarship.

I already have a scholarship for this year, which may affect the outcome either way. On the one hand, they might think that since I got it last year, they will not award it to me again (although it’s a completely different scholarship and there is nothing in the regulations which bars me from applying again). On the other hand, they know that I’m a serious student. They know that if they give the scholarship to me, I will do whatever I can to succeed, because I have already done so this year.

Either way, it will be nice to relax for a short while. These application issues have been taxing my mind quite heavily this week and I have neglegted exercise, sleep and studying. I might not be successful in my endeavours to extend my stay here, but I have at least tried.

In the future, I might post updates to this entry rather than posting a new one, should anything noteworthy happen. Of course, if something very important happens, it will merit a post of its own, but if you want to stay updated, please recheck this entry in a week or so. Thank you.

Tags: , ,

 1. Jocke’s avatar

  jag fick ett samtal igår kväll från en av mina gamla lärare från förra året då jag läste svenska. Hon berättade för mig att hon nominerat mig till ett stipendium som, om jag får det kommer ge mig möjligheten att åka utomlands. Så förhoppningsvis befinner jag mig utomlands inom en ganska snar framtid.

  Reply

 2. Olle Linge’s avatar

  Awesome! Är det något definierat land det gäller? Vad är det för stipendium? Oavsett vilket låter det bra. Alla borde bo i något annat land en stund för att få lite perspektiv på tillvaron.

  Reply

 3. Jocke’s avatar

  Jag vet inte mycket än. Fick samtalet igår och hon visste själv inte så mycket än mer än att det var bråttom att få iväg nomineringen så hon skickade iväg den direkt. Jag skulle få veta mer i veckan sa hon. Men som det är nu svävar jag på moln, får jag stipendiet kommer jag bli äckligt glad. Annars kommer jag bara vara nöjd med att jag faktiskt har blivit nominerad till ett stipendium, bara det är riktigt trevligt att få vara med om.

  Reply

 4. Olle Linge’s avatar

  Det låter mysigt! Att hon ville nominera dig låter bra bara det, oavsett vad som händer. :) Nåja, lycka till och hoppas det går vägen! Hör av dig när du hör något.

  Reply

 5. Alva’s avatar

  FYRA ÅR??? Det är INTE ok! Det tror jag att vi alla kan vara överens om :)

  Reply

 6. Olle Linge’s avatar

  Hey, nu tar vi det lugnt här. Jag ska få det där stipendiumet först och det är ju långt, långt ifrån säkert. Du får börja klaga, hota, locka eller vad du nu vill göra den dagen jag tillkännager att jag har fått stipendiumet. :) Dessutom kommer jag ju hem innan jag är trettio, så vad oroar du dig för? :) Eller är det ditt trettio som räknas?

  Jag tog mig friheten att flytta din kommentar till det här inlägget, förresten, då det kändes mer relevant att ha den här än på inlägget om länkarna.

  Reply

 7. Svante’s avatar

  Jag håller med Alva. :)

  Reply

 8. Martin Ackerfors’s avatar

  Jag är kluven. Å ena sidan unnar jag dig allt du vill ha – du förtjänar det. Å andra sidan saknar jag dig förbannat mycket redan…

  Reply