Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Eld & Jord

Eld & Jord

Då har jag ett namn på projektet i alla fall. För er som inte har hängt med, har jag valt att bryta ner mitt tidigare magnifika projekt kallat Portalerna i mindre delar och Eld & Jord kommer vara den första. Den har egentligen inte så mycket att göra med just portalerna, eftersom området är det enda i världen som inte har direktinfluens av just portalerna, men ändå. Jag har skissat på lite koncept, kartor, mytologi och kultur och det hela känns ganska stabilt. Jag brukar ha lite svårt att komma igång, men jag hoppas att den spärren försvunnit lite nu.

Igår blev det också klart att Kraftwerk ska spela på Arvikafestivalen, en mycket god nyhet! Nu är jag ganska dåligt uppdaterad vad gäller Kraftwerk, men det ska vi se till att hinna ändra på! Jag ligger egentligen rätt långt efter med mina planer att lyssna igenom Arvikamusik och har bara hunnit med kanske fem grupper av totalt 20 intressanta, men så är det ju lite mer än en månad kvar också. Det slår mig också att det finns flera artister jag vill låttipsa om, som jag har glömt bort, t.ex. Mike Batt, Kraftwerk och Heavy Water Factory. Ja, då har ni ju något att se fram mot också .)

Tags: ,