Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ehum

Ehum

Mja, egentligen har jag inte så mycket vettigt att skriva, men eftersom jag lovade Solinde ett inlägg tills dess att hon kom hem från jobbet, är jag så illa tvungen :) Jag spenderade större delen av gårdagen med att rita en karta, spåna på regler, snacka skit på IRC samt skissa lite på själva världen. Jag har stora förhoppningar om att det kan bli bra och jag har nu valt att nischa spelet ännu mer än tidigare, även om det naturligtvis kommer gå att variera en hel del.

Det jag jobbar på nu är ett regelsystem som bygger på en lite mer avancerad form av sten-sax-påse, fast med de fem kinesiska elementen och lite mer. Det råkar vara så att Kalcidis skruvar på ett liknande system och förhoppningsvis kan vi komma på något bra om vi slår våra kloka (?) huvuden ihop! Ikväll bär det av till Motala och jag väntar med att säga något om det tills jag kommer hem imorgon, för jag har nämligen ingen som helst aning om vad vi ska göra där .)

Tags: ,

 1. Solinde’s avatar

  Det där med sten-sax-påse med fem alternativ har jag hört om för, det måste ha varit från Kalcidis. Nu som då tycker jag att det verkar kunna bli ett underbart system, bara själva tanken sätter igång en hel rad funderingar och lösa idéer i huvudet… *försvinner in i tanken*

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Men duh, du kan ju skriva ned tankarna istället för att vara sådär hemlig :)

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  Kanske sedan. Jag är på väg hemifrån igen…vi får se om jag lyckas sätta dem på pränt senare ikväll. Via icq om inte annat, jag tänker bättre där, inbillar jag mig. :D

  Reply

 4. Snigel’s avatar

  Okej, som du såg så är jag inte hemma ikväll, men whatever, det finns en dag i morgon också :)

  Reply

 5. Yassilus’s avatar

  Solinde: Kalcidis berättade om femvalsvarianten av stensaxpåse på lincon förra året, om jag minns rätt.
  Snigel: Kul att det går framåt och ha det så roligt i Motala. Nu ska jag skriva ett bloginlägg om min brist på ålder… Eller nått…

  Reply