Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Chicks on Speed – Floating pyramid over Frankfurt… Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Chicks on Speed – Floating pyramid over Frankfurt…

Det har tagit nästan ett år från det att jag första gången hörde och såg Chicks on Speed till att jag nu faktiskt uppskattar dem tillräckligt mycket för att låttipsa om dem. Jag minns egentligen inte så mycket från deras spelning på Arvikafestivalen förra året, förutom att det var grymt röjigt och på det hela taget en ruskigt bra konsert.

Sedan kommer man hem och skaffar sig all musik man smakat på under festivalen… och blir grymt besviken. Den enda låt jag tyckte närmade sig liveframträdandet var Mind your own business, men annars var det inte något att ha. Nu har som sagt nästan ett år gott och jag har hittat en låt jag verkligen tycker är bra med Chicks on Speed, nämligen en låt med det underliga namnet “Floating pyramid over Frankfurt that the driver saw”.

Chicks on Speed har ett agressivt, självsäkert sound och är ett band som verkligen gör sig bättre på en scen än i en studio. Det är just att det är ett väldigt drag i musiken, det är inget man sitter och slölyssnar på och det kanske är därför det tog så lång tid för mig att inse att musiken är bra, rekommenderas varmt!

Tags: ,