Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Äntligen helg! Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Äntligen helg!

Japp, idag är det fredag och därmed är det helg. Jag har sovit i nästan två timmar nu på kvällen och det är inte alls bra, men det var väldigt, väldigt skönt. Veckan i övrigt har präglats av att vara uppe sent och gå upp tidigt, varje dag. På kvällarna har vi spelat spel, badat eller bara pratat och det har varit tillräckligt trevligt för att hålla mig vaken till ett två i alla fall. Vi får väl se lite vad som händer ikväll, det verkar vara grillning på gång.

Jag har skrivit klart ett utkast till regelsystemet till Eld & Jord och det kan man läsa här, men det utfärdas en stor varning eftersom det knappt är genomtänkt. Jag är också medveten om att det är alldeles för komplicerat för att använda till rollspel, men det kan bli ett intressant kortspel :) Jag har redan börjat fundera på kapningar som kan vara lämpliga att göra. Det förmodligen också vansinnigt dåligt stavat :)

Just nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, väntar på att någon ska höra av sig och säga om det blir någon grillning. Alva, den token, cyklade till Jönköping igår, men kunde inte få med sig cykeln hem och var tvungen att lämna den. Hon undrade om jag ville följa med på en tur och hämta den och jag funderar på att göra det. Bara man tar med sig lite bra musik så är det lugnt. Nu tänkte jag dock fortsätta att göra ingenting ett tag till innan det händer något, det här har jag inte tid med, hej på er.

Tags:

 1. walium’s avatar

  Du funderar väl inte seriöst på att cykla ända till Jönköping din tok? :)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Haha :) Nej, det var ju lite underligt att hon cyklade dit till att börja med, men det hade väl ändå tagit priset om vi hade cyklat dit för att hämta en cykel? Då får man antingen cykla med två cyklar på en person eller sitta baktill hela vägen ned och båda alternativen är… hm.. jobbiga :)

  Nej, det handlade givetvis om att åka bil och hålla henne sällskap, fast sedan fick hon för sig att det var bättre att åka själv, så jag stannade hemma istället. Några nya idéer kring sista spelaren?

  Reply

 3. walium’s avatar

  Dimmis har nämnt Gurgeh som varandes intresserad och det har jag inga invändningar mot.

  Reply

 4. Snigel’s avatar

  Nej, inte jag heller. Inte för att jag har träffat honom, men jag förknippar hans namn med trevliga saker. Förmodligen för att jag har hållit med honom i inlägg han gjort på wrnu :)

  Reply