Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Host, host, här får du… ett besked!

Host, host, här får du… ett besked!

Just så. Jag har varit lite småsjuk de senaste dagarna (idag och igår för att vara exakt). Det är inget värre än att jag har hostat lite och haft ont i halsen, men det känns som det är på väg bort nu, som tur är. Igår stannade jag hemma från jobbet och tog det lugnt och det gjorde susen, men idag är jag tillbaka igen! Jag har hunnit uppdatera en del här på sidan, det finns till exempel två nya bokrecensioner (Neil Gaiman – American Gods och Terry Pratchet – Small Gods).

Jag har också fått ett besked på hur intervjun gick (se förra bloggen), vilket var något förvånande, eftersom jag inte väntat mig resultat förens om en månad eller sådär. Jag är hur som helst antagen som reserv nummer två, inte illa om man tänker på att jag därför är den 21 i ordningen (19 kom ju in) av 50, som i sin tur var utvalda av de 250 som sökte. Det innebär ju dock ett litet orosmoln, eftersom jag inte vet om jag kommer in eller inte och chanserna har ju minskat. Det som räddar mig nu, är antingen att två av de 19, väljer att inte påbörja utbildningen eller ifall jag kommer in bland de åtta som tas in på rena betyg. Helt otroligt är det inte. Om jag inte kommer in, har jag sökt praktisk filosofi, religionsvetenskap och socialantropologi, i den ordningen, så något intressant händer nog i höst oavsett om jag kommer in på psykologprogrammet eller inte!

Jag har också läst mycket kinesiska i dagarna och det går bättre och bättre och blir roligare och roligare ju mer jag lär mig. Jag funderar dock på att lägga kinesiskan lite åt sidan för att röja upp bland lite projekt jag har liggande. Det gäller NAFL, novellskrivning och Eld & Jord i den ordningen. NAFL kanske tar fem timmar att göra en testversion klar, novellen bör inte ta så lång tid, men däremot Eld & Jord ser jag lite mer som ett långsiktigt projekt. Det som skulle vara bra att få klart, är regelsystemet med elementkorten. NAFL ligger närmast till hand, eftersom jag var och varannan dag blir petad på av folk som undrar hur det går med spelet. Det är alltid upplyftande att veta att någon annan än jag själv vill att spelet ska bli klart! Nåja, vi får se hur det blir helt enkelt, men räkna med att något av det kommer upp på sidan inom kort. Tills dess, håll ut!

Tags: ,