Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Welle Erdball – Starfighter F-104g Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Welle Erdball – Starfighter F-104g

Nu är det äntligen dags att tipsa om den här låten. Jag har gått runt och nynnat/mumlat/sjungit på den nästan hela veckan och jag känner att det börjar bli dags att häva ur sig några positiva uttalande om Welle Erdballs Starfighter F-104g.

Låten är kanske inte överdrivet originell och låter som rätt mycket annan synt av det här slaget, ganska massivt och tungt komp med lite ljusare slingor på det. Sången är… mja, det är inte så mycket sång egentligen, utan snarare talade rader då och då och några samplingar. Vad gör låten så bra då? Jag tror det är melodin i kombination med kompet, för er det säger något , låter det lite som när VNV Nation mixar Das Ich och det brukar bli rätt bra.

Welle Erdball är faktiskt ett rätt nytt tillskott till min playlist, trots att han funnits med på scenen ett bra tag och jag hört enstaka låtar tidigare. Nu har han dock satt sig fast och det för gott misstänker jag. På samma skiva finns en annan låt jag måste tipsa om: Commodore C64, mysigare blir det helt enkelt inte. En sak jag vill tillägga innan jag lämnar över, är att den här musiken nästan måste lyssnas på med ordentligt ljud, annars missar man helt poängen.

Tags: ,