Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Slölördag

Slölördag

Ja, det är vad den här dagen har handlat om, onyttighet. Den började iofs rätt nyttigt med att jag sov 11 timmar, vilket behövdes rejält. När jag gått upp kollade jag om Alva hade skickat något mail, men så kom jag på att de ligger sex timmar efter, så det var ju ett bra tag kvar tills de ens skulle gå upp därborta. Under dagen spelade jag lite datorspel och degade i allmänhet och tittade mail onödigt ofta.

På kvällen tittade vi på fotboll, andra halvleken av Tyskland-Lettland och vi hejjade givetvis på Letterna. Matchens andra halvlek var väldigt spännande för att sluta 0-0, många bra chanser åt båda hållen och även om tyskarna kontrollerade bollen mer, lyckades letterna hålla ihop. Sedan kom det kompisar hit och vi tittade på Tjeckien-Holland. Det var en av de bättre matcherna jag har sett på länge, fullspäckad med intressanta vändningar, bra spel och mål. Jag hejjade på Tjeckien, dels därför att jag har fått för mig att Holländarna är lite ojusta i sitt spel, men också för att Lettland skulle ha större chans att gå vidare om Tjeckien vann.

Till min stora glädje hade jag ett mail som väntade på mig när spelandet var klart! Nu har jag läst det rätt många gånger och också svarat på det. Tråkigt nog verkar det som om det inte finns någon enkel möjlighet att komma åt nätet från hotellet de bor på, men lite kontakt är bättre än ingen. Det kanske är uppenbart, men jag ser verkligen fram mot nästa söndag!

Imorgon planerar vi att genomföra några av idéerna med Eye Toy (playstationspel med en kamera som registrerar rörelser som gör att man kan interagera med spelet), men jag vill helst vara frisk när vi gör det och jag hostar fortfarande en hel del. Nåja, det är i vilket fall dags att sova nu. Sov gott!

Tags: ,

 1. Solinde’s avatar

  Varför så engagerad för Lettland?

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Båda farmor och farfar kommer därifrån, så jag blir väl halvlett, även om pappa är född i Sverige.

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  Aha. Det ante mig att det kunde vara något sådant. *smart*

  Reply

 4. Fogge’s avatar

  Själv är man ju 25% danskjävel.. blir svårt med lojaliteten ikväll.. :)

  Reply