Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Nu börjar jag bli trött

Nu börjar jag bli trött

Som nämnt tidigare så har jag varit och är fortfarande sjuk. Det utlöstes någon gång under den fabulösa sömnbristen förra veckan och vill liksom inte ge med sig. Jag är inte alls van vid det här att vara sjuk mer än en dag. Jag blir alltid frisk och det direkt. Men inte den här gången. Det konstiga är att det verkligen bara är dåligt på kvällen, natten och morgonen. Nu är klockan snart ett på dagen och jag hostar fortfarande, även om jag klart känner att det är på väg bort. Igår var jag stensäker på att jag skulle gå till jobbet idag, men så blev det ju förstås inte.

Jag börjar tro att det kanske är något på rummet som får mig att sova dåligt eller bli irriterad. Det skulle kunna vara damm eller vad som helst. Det är ganska otroligt, eftersom det inte är speciellt stökigt eller ostädat, men ändå. Dessutom så har flera kompisar varit sjuka på samma sätt, vilket tyder på att det inte är något utifrån som gör att jag fortfarande är sjuk. Nu tänker jag dock komponera en playlist med bara städmusik (det vill säga så aggressiv musik jag kan hitta) och städa allting, dammsuga, damma och vädra ur ordentligt. Bara för att vara på den säkra sidan.

I övrigt så tuffar timmarna mot Alvas hemkomst på söndag vidare i maklig takt. Hon verkar ha det bra där borta i väster i alla fall och jag får se till att hon får det minst lika bra här hemma. Det är inte lätt att ha New York som konkurrent inte. Hon nämnde något om “den perfekta presenten”, vilket jag är rätt nyfiken på. Jag påpekade att hon nog var den perfekta presenten, om det nu fanns någon, men det var inte det hon menade. Nåja.

Imorgon är det midsommar och jag vet inte vad jag kan/vill göra. Är jag frisk vore det helt klart trevligt att pallra sig över till Norrköping och fira Yassilus 18-årsdag. Å andra sidan vet man aldrig hur länge det här kommer att hålla i, så vi får väl se hur det blir med den saken. Ikväll ska jag i alla fall ta det ännu lugnare än vad jag gjorde igår (och redan då var det riktigt soft) och försöka somna tidigt.

Nu har jag nog snackad nog och skjutit upp städningen tillräckligt länge, dags för revolution! Bara sätta på rätt playlist och så… voìla, en Snigel på städhumör! Ha det gott alla så länge, jag hör nog av mig snart igen.

Tags: ,

  1. Alva’s avatar

    Hörru! Länge sen du skrev nåt nytt nu du! =) ses sen, pussar

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Jejje, man kan ju undra vad det beror på :) Nu har jag i alla fall uppdaterat. Jag skriver om magneter och mirakel senare.

    Reply