Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Nervkållaps – Smed

Nervkållaps – Smed

Det är ett under att jag inte tipsat om Nervkållaps tidigare, det borde jag förstås ha gjort för länge sedan. Namnet har bara inte poppat upp i tankarna. Nervkållaps är en svensk grupp (duh) som består av två skånska kusiner. Nervkållaps har gjort många odödliga låtar och jag ska nämna Snigelskreck (yey!), Oj, vad gnuerna dom hoppar och Kram. De får inte missas. Men nu över till det som verkligen inte får missas, nämligen Smed!

Låten ligger på albumet “Den Finske Mohikanen” och har en av de bättre texter jag har hört. Musiken är elektronisk och helt ok, full av experimenterande och nya idéer. Det är det som är poängen, det här är charmigt värre. Jag hittar inte texten på Google, men det säger förhoppningsvis en del om gruppen att en av deras första låtar var en tung industrilåt med receptet på chockladbollar som text.

Här finns en intervju, gjord av Zero Music Magazine, visserligen om Chockladbollar och inte Smed, men det står ändå en del intressant om gruppen.

Tags: