Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Efter alla dessa veckor

Efter alla dessa veckor

Ja, nu har det gått lite drygt en månad sedan jag senast uppdaterade någonting här på www.snigel.nu och jag ska försöka förklara lite vad som har hänt under veckorna som gått. Det första avbrottet, som varade i ungefär tre veckor, berodde på att Yyrkoon flyttade. Eftersom han hostar databaserna åt mig, var det lite knepigt. För ungefär en vecka sedan fick han återigen ordning på sitt boende och därmed sin koppling och så var sidan uppe igen. Den uppdaterade nätsurfaren noterade dock att ingenting hände på sidan ändå! Det berodde på att jag åkte bort precis när sidan kom upp igen och kom hem först idag.

Så vad har snigeln gjort då? Jo, först åkte jag och hälsade på Alva på Harstena, som ligger i den östgötska skärgården. Där har hon jobbat med lite allt möjligt under sommaren, men framförallt stått i en kiosk och sålt saker. Ön var väldigt fridfull och det var trevligt att vara där under ungefär en vecka. När Alva jobbade, läste jag kinesiska för fulla muggar och hade det ganska trevligt ändå. När hon inte jobbade var det förstås ännu trevligare.

Sedan var jag hemma några få dagar innan det bar av mot Lettland. Både farmor och farfar kommer därifrån och det var första gången jag själv har varit där. Tyvärr kunde ingen av dem följa med, men det kunde min farbror med fru och barn, mycket nöje. Jag upplevde Lettland som väldigt trevligt och åker gärna dit igen. Riga var en väldigt fin stad och vädret var betydligt bättre där än vad det var här hemma: sol nästan varje dag! Vi badade en hel del, spelade lite volleyboll och övade oss på att gå på händer (nuvarande rekord: 27 meter).

Därefter var det dags för ytterligare en kort visit hemma innan jag återigen åkte ut till Harstena för att hälsa på min älskade Alva. Inte lika mycket tur med vädret den här gången, men det var fasligt trevligt ändå. Läst en hel del och också klurat lite på lite gamla idéer. Jag hoppas kunna få ordning på rollspelssektionen här så snart det går. Alva kommer hem först på söndag och då stannar hon förhoppningsvis hemma ett tag. Det borde innebära att jag har en hel del tid över att pyssla med sidan, men det har jag ju sagt många gånger förut.

En annan nyhet är att jag kom in på psykologprogrammet. Först blev jag meddelad att jag stod som andra reserv efter intervjun och därefter kom det ett besked att jag blivit antagen på betyg. Det känns väldigt bra att nästan komma in på båda sätten. Terminen börjar den 23:e augusti och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om det. Jag vet ärligt talat inte alls, men det ska bli intressant att se vad det är för något. Nu tänkte jag bada och sedan lägga mig och sova ett tag, det vore tråkigt att vara helt utslagen ikväll och ännu värre imorgon, eftersom jag tänkte börja jobba då. Nåja, jag kommer säkert med kompletterande inlägg så småningom och förstås nya! Se fram mot en spännande höst här med mig på www.snigel.nu-redaktionen!

Tags: ,

 1. Foggis’s avatar

  Jag tycker inte du ska få vara kvar på bloggar.tk längre, du som bara springer runt och GÖR saker och är LYCKLIG. För att inte tala om att du inte uppdaterade på över en månad! (ja, jag tänker bortse ifrån att jag gjorde exakt samma sak, och att jag inte hade en frånvarande server att skylla det på)

  Välkommen hem, och grattis. :P

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Tihi, du är så soet ibland Fogge…

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  /me har jobb
  /me har pojkvän
  /me har precis varit och badat och ätit glass och känner sig allmänt somrig
  /me har blivit beviljad ikkyu

  Varför får jag vara med på bloggar.tk? Med de där kriterierna skulle set ju bara bli Foggzter kvar… ;)

  Reply

 4. Foggis’s avatar

  Alltså, det är bara flickvän som gills. Inte pojkvän.

  Reply

 5. Snigel’s avatar

  Solinde: Haha, nu blev du allt ägd :D

  Reply

 6. Solinde’s avatar

  Men Fogge…du har ju träffat honom, är det verkligen så stor skillnad? *duckar för Hannes knytnäve*

  Reply