Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · 101 och 27 saker man inte vill ha

101 och 27 saker man inte vill ha

Idag är det fredag och det betyder att det är lördag imorgon, vilket i sin tur betyder att det är söndag efter det. Det kanske inte är något speciellt med söndagar i allmänhet, men just den här söndagen kommer Alva hem, så det är speciellt. Nu över till de saker jag inte vill ha, ville bara klargöra att hon inte räknades dit.

I morse så låg ett nummer av en datortidning på köksbordet med den fina texten på omslaget: “101 tillbehör du inte kan vara utan!”. Oj, tänkte jag. Undrar hur många av de där jag vill ha. Resultatet var att jag lade tidningen åt sidan utan att han öppnat den, skakade lite på huvudet åt världens dårskap och åt min yoghurt istället.

De andra 27 sakerna man inte vill ha är de så kallade “celsiusgraderna” som befinner sig utomhus. Jag tror det är fler av dem där jag sitter nu, förmoldigen ganska många fler än 27. Det jag helst skulle vilja göra är att åka hem och bada lite granna, men det kommer senare i eftermiddag. Just nu har jag ätit lunch och tänkte att det kunde passa med lite bloggande innan jag jobbar lite mer.

Ikväll fyller min brorson år och vi ska dit och äta mat och sådär, men sedan blir det väl något trevligt, det var lite prat om grillfest. Eller det kanske var imorgon. Whatever, jag börjar få ordning på sakar och ting i alla fall, både hemma och på hemsidan! Nu tänkte jag dricka några liter vatten till och fortsätta denna ångande resa mot framtiden!

Tags: ,

 1. Solinde’s avatar

  Okej, jag har försökt låta bli att vara nyfiken, men nu måste jag fråga: vad var det för tidning?

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Dator Magazin tror jag den heter. Det verkar som om kvällspressens dåliga vanor börjar smitta av sig.

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  Det förklarar varför jag inte kände igen det. Det måste vara en av de få som vi inte får hit. :)

  Reply