Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Snart skolstart

Snart skolstart

Idag är det söndag och imorgon är det måndag och då börjar skolan för min del. För er som inte hängt med på sistone, är det alltså psykologprogrammet jag ska läsa, här i Linköping. Jag har ingen egentlig uppfattning om hur det ska bli, men det kanske bara är bra att inte ha så många förutfattade meningar om hur det kommer att bli. I förrgår blev jag uppringd av en fadder som berättade att vi visst skulle ha fått utskick, men att det gått snett någonstans. Hon förklarade också att nollningen inte var så spikad, utan att vi skulle träffas och lära känna varandra och sedan komma fram till vad folk var intresserade av. Det skulle inte heller bli så mycket rännande på stan. Det hela verkar passa mig rätt bra, jag känner på mig att jag inte hade varit så road annars.

Idag har jag mest segat och läst lite, ska ta tag i städandet ordentligt snart. Ur högtalarna strömmar Meg Le Chin – Swallowing You, mycket trevlig musik. Det återstår att se om det är tillräckligt trevligt för att jag ska orka skriva ett låttips om det. Den som lever får se. Jag tränade igår för första gången på några månader säkert och det var roligt. Jag hoppas att jag ska kunna/vilja träna mer i höst än vad jag gjort under våren. Att jag snart flyttar och kommer bo en tredjedel så långt ifrån Ryd som nu, hjälper nog en hel del för motivationen.

Angående flyttningen så är helgen 4-5 september spikad som flyttdatum, även om det kan hända att lägenheten blir tom någon dag innan det. Det passar mig nog ganska bra, jag borde ha kommit igång i skolan då och ha kommit över eventuella chocker. Nåja, man ska inte säga hej för tidigt. Det har också hänt en hel del annat, men jag tänkte presentera det lite kontinuerligt eftersom det blir så mycket i ett enda inlägg annars. Förhoppningsvis kommer jag att uppdatera den här sidan lite oftare i fortsättningen, jag känner att motivationen är på väg tillbaka. Ha det gosigt tills nästa gång!

Tags: ,