Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Meg Lee Chin – Swallowing You Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Meg Lee Chin – Swallowing You

När man har så mycket musik som man aldrig har lyssnat på ordentligt, händer det då och då att man bara råkar lyssna lite extra på en låt som spelas och tänker: “Hm.. det här var rätt bra, vi lyssnar igenom det jag har av artisten ett par gånger så får vi se.? Meg Le Chin har jag fattat tycke för precis på det sättet. Låten som jag fastnade för heter “Swallowing You” och börjar med lite brusande dist, som sedan blir alldeles tyst. En tyst gitarr och en dov bas ackompanjerar sedan sångerskans mycket trevliga röst till en stämningsfull vers. Refrängen är det mer ös i: en hel del gitarr, bas och sång. Mycket bra. Helt klart är sången viktig i den här låten och verserna sätter sig på hjärnan lättare än det mesta.

Jag har två album och det mesta har varit bra eller mycket bra, men det krävs att jag sätter mig och lyssnar på det mer innan jag kan ge någon sorts helhetsomdöme av gruppen. Rekommendera den här låten gör jag gärna direkt.

Tags: ,