Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Upprop

Upprop

Igår var det upprop till psykologprogrammet, 200 poäng vid Linköpings universitet. Det infann sig en viss känsla av panik dagen innan, då jag inte kunde hitta de papper som talade om var vi skulle vara någonstans och när, men vid en närmare koll så visade det sig att de låg där jag först förväntade mig att de låg, fast under de kinesiska dagstidningarna. På rätt bra humör trampade jag mig alltså ut till universitetsområdet.

Själva uppropet gick smidigt och egentligen som man kan förvänta sig. Presentation av en hel mängd saker ingen kommer ihåg idag och många nya ansikten. Det förvånade mig dock att folk var så öppna och lätta att prata med, något som man annars bara brukar märka av på konvent eller sådär. Vi fick fika, en del material och sist men inte minst fick vi presentera oss själva.

Därefter, aningen försenat, tog faddrarna över och de hade en genomgång om vad som skulle hända under nolleperioden. Det verkade inte vara något anmärkningsvärt, en del saker verkade kanske mindre intressanta än andra, men vi får helt enkelt se hur det blir. Det finns rätt stor risk att jag måste hoppa över ganska många aktiviteter i nästa vecka, eftersom jag flyttar då och kommer att behöva städa och packa en hel del. Vi får se hur det blir med den saken.

Sedan traskade vi tillsammans hem till en av faddrarna som bodde inneboende hos en familj i Ryd och åt mat, lekte lite lära-känna-varandra-lekar och hade det allmänt mycket trevligt. Det är svårt att konstatera något om det här programmet och dess innehåll efter bara en dag, men jag har hittills bara fått goda intryck och jag hoppas att det kommer förbli så en stund till.

Om någon timme eller två är det dags för mig att återvända till universitetet för lite bibliotekskunskap och därefter en rundvandring på universitetet. På eftermiddagen var det visst Bowling, men sedan ska vi se om vi inte kan klämma in lite rollspel med Alva och Johan på kvällen. Tjipp!

Tags:

 1. Solinde’s avatar

  Jag har faktiskt hållit lite utkik efter dig på campus, men du har inte synts till. Jag får väl helt enkelt hålla utkik lite till. :D Ring om du behöver fler händer till flytten!

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Tack! Det fixar sig nog, jag har många syskon som jag har hjälpt flytta genom åren, dags att betala tillbaka lite :D Jag har inte sett till er heller, fast jag suger när det kommer till att känna igen folk. Jag missade bowlingen, det stod en annan tid på det schemat jag hade och jag tänkte inte på att det kunde vara ändra på det nyare. Gnuer.

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  Mm, fast så svår är vi väl inte att känna igen? Hannes går ju runt med en gul-brun bebismössa med ceriserosa hakband om inte annat. Vi på MatNat har förstås bara våra glorior (gula svettband), men de syns ju ändå hyfsat. Annars är det ju mest faddrarna som syns på håll, eftersom de har overaller (bruna respektive vinröda).

  Sedan gissar jag att ni håller till mest nere runt Key eller så, och det kan ju också förklara varför vi inte ser till varandra så värst mycket…

  Reply

 4. Snigel’s avatar

  Vi hoodar vid I-huset för det mesta. Har ni någon Tove där? Hon tränar med mig och hade en MatNat overall i förra veckan.

  Reply

 5. Solinde’s avatar

  Aha, då ska jag hålla utkik när jag cyklar förbi där i eftermiddag. :) Det finns säkert någon Tove, men hon hör inte till mina faddrar iaf, för det säger mig ingenting. Däremot påstår Hannes att han har någon av dina träningskompisar i sin klass.

  Reply

 6. Snigel’s avatar

  Oj, vad heter personen i fråga?

  Reply

 7. Solinde’s avatar

  Ehrm…det verkar som att han har ett pinsamt dåligt minne. ;) “Kille med långt hår i hästsvans” rings a bell?

  Reply

 8. Snigel’s avatar

  Njae, vet inte riktigt :D

  Reply