Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Flyttad Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Flyttad

Sådär, nu har jag kommit i ordning känner jag. Tillräckligt mycket för att jag ska skriva ut det här i alla fall. Idag har jag nästan inte gjort något som har med lägenheten att göra, förutom försökt fixa telefon från Telia; den kommer på torsdag. Jag har däremot pluggat desto mer.

Nåja, jag ska säga att jag är väldigt nöjd med lägenheten, mycket mer än vad jag trodde att jag skulle vara. Eftersom den bara är på 16 kvm tänkte jag att det skulle vara svårt att få plats med matbord, soffa, soffbord, säng och skrivbord, men jag lyckades med några centimeters marginal passa in det hela på ett mycket tillfredställande sätt. Det är lite smått och gott kvar, men inte speciellt mycket. Om en timme kommer mamma, pappa och Martin hit för att fika lite och tidigare idag var Johan här.

Jag ska försöka fixa lite bilder på hur det ser ut här så snart jag får låna en kamera, men det kan dröja lite. Flytten har på det hela taget gått extremt smidigt och nästan helt utan bakslag. Ni som har vägarna förbi eller bor i stan kan ju gärna hälsa på. Jag bor här så slå en signal på mobilen eller skriv här/IRC/MSN/ICQ eller whatever, så kanske vi ses. Nu ska jag försöka plugga lite innan de kommer, så det får räcka för den här gången. Toodeloo!

Tags:

 1. Hannes’s avatar

  Bra med en karta. Lättare att komma förbi och våldgästa då ;)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Javisst, det var hela tanken! Om ni har vägarna förbi, slå en signal så kan ni ju bara se om jag är hemma eller inte.

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  Toppen! :D

  Reply

 4. Solinde’s avatar

  Du får ju börja ha telefonen på när vi ringer, då…

  Reply

 5. Snigel’s avatar

  Men dissa mig mer, gör det bara.

  Reply