Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Onlinerollspel och photo reading

Onlinerollspel och photo reading

Ja, det är så att vi funderar på att dra igång lite rollspel över IRC igen. Det finns inspiration och motivation hos ett par stycken och vi ska se hur det går. Säg gärna till om ni är intresserade. Det kommer vara drop-inbaserat. Kolla introduktionen under “rollspel” —> “antioch” och peta lite på mig.

Förutom det var Psyk-Tore här igår och vi pratade en del. Han berättade att han hade beställt och testat en kurs i photo reading och eftersom det är något jag har varit intresserad av förut, frågade jag förstås om jag kunde få titta på den. Det gick bra och jag är väldigt ivrig att titta på den, även om man kanske inte ska förvänta sig för mycket. Det lär dock dröja till efter helgen, eftersom vi inte träffas mer än idag och han inte varit hemma sedan dess.

Just i detta nu håller farbrorn från Telia på att banka i trapphuset och källaren. Det har tagit en timme hittills, så vi får se vad resultatet blir, men min förhoppning är helt klar att jag ska ha en fungerande telefon om någon halvtimme eller så. Oj, nu började han visst borra i väggen, hej med er!

Tags: , ,

 1. Hannes’s avatar

  Du är en väldigt svårnådd Snigel. Vi har försökt ringa dig både igår och förrgår, men fick bara prata med “Just nu kan du inte nå numret du söker…”-Telia-mannen. Och han var ju inte den vi sökte ju.

  Ingen chans att du dyker upp på kvällens kravall? Slå en signal i så fall :)

  Eller om du/ni är lediga imorgon/helgen så kan ni ju också slå en signal.

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Tss… nu har vi pratat om det här på IRC :D Men så alla vet, det är svårt att nå min mobil. Så försök ring hem iställt nu när det fungerar

  Reply

 3. walium’s avatar

  Apropå rollspel så tänkte jag skicka ut lite kampanjinformation nu i helgen och försöka ordna ett spelmöte under nästa vecka. Ett litet smakprov:

  “Vestmanvatn
  Den mäktiga floden rinner precis utanför byn och överallt kan man höra det vilda vattnets rörelser. Vestmanvatn är en mäktig kraft och en källa till både liv och död. Strömmen är stark, särskilt på våren när isen uppe i bergen smälter och floden svämmar över sina bredder. Då är det mycket farligt att försöka ge sig ut för att vittja nät eller korsa det kraftfulla flödet. Men under sommar och höst är det betydligt lugnare och alla barn i byn känner till de lugna små vikar som finns och som lämpar sig för allehanda vattenlekar. Floden är rik på liv och hem åt olika sorters laxfiskar, flodmusslor och kräftor. Många i byn får helt eller delvis sitt leverbröd ifrån fiske eller kräftfångst. Det är också här som kreaturen vattnas och byns kvinnor träffas för att tvätta eller hämta vatten. Floden är isfri året om även om det har hänt att några av dess biflöden frusit till under riktigt hårda vintrar.
  Vestmanvatn börjar sitt slingrande lopp någonstans ibland Istopparna långt i norr och delar sig ibland Trollbergen i söder. Ena delen försvinner ut till havs och den andra någonstans i Osthems inre. Ingen bybo vid sina sinnes fulla bruk skulle ens komma på tanken att försöka färdas vare sig uppför eller nedför floden i båt. Den färja som finns är enbart konstruerad för att korsa floden, och det under lugna dagar.”

  Reply