Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Erich Maria Remarque – Livsgnistan (Der Funke Leben) Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Erich Maria Remarque – Livsgnistan (Der Funke Leben)

Titel: Livsgnistan
Originalets titel: Der Funke Leben
Författare: Erich Maria Remarque
Recenserad: 2004-08-22
Status: I bokhyllan

Denna bok handlar om den sista tiden i det nazistiska koncentrationslägret Mellern under andra världskriget. De allierades bombplan har hörts från långt borta och ur fångarna lidande och misär tänds en gnista av hopp… En gripande roman om koncentrationslägren, som tyvärr försvinner i mängden andra, lika gripande romaner om samma lidande. Det hindrar dock inte att boken är mycket bra, för det är den.

Tags: , ,