Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Erich Maria Remarque – Livsgnistan (Der Funke Leben)

Erich Maria Remarque – Livsgnistan (Der Funke Leben)

Titel: Livsgnistan
Originalets titel: Der Funke Leben
Författare: Erich Maria Remarque
Recenserad: 2004-08-22
Status: I bokhyllan

Denna bok handlar om den sista tiden i det nazistiska koncentrationslägret Mellern under andra världskriget. De allierades bombplan har hörts från långt borta och ur fångarna lidande och misär tänds en gnista av hopp… En gripande roman om koncentrationslägren, som tyvärr försvinner i mängden andra, lika gripande romaner om samma lidande. Det hindrar dock inte att boken är mycket bra, för det är den.

Tags: , ,