Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ursäkta röran, jag bygger om

Ursäkta röran, jag bygger om

Jepp, så är det. Jag har gjort mig av med frames och använder CSS och PHP istället. Eftersom jag inte kan något av språken, har jag lärt mig lite av varje under några dagar och lyckats uppnå det jag vill. Dock är inte webhotellet uppe ordentligt, så jag kan inte editera sidorna därifrån och därför är inte ombyggningen helt klart. Det som är i mittenframen är det som ska vara hela sidan, så om ni öppnar den i ett eget fönster så ska det vara som det är tänkt, om jag inte gjort fel. Det går också bra att bara klicka på någon länk i menyn. Jag hoppas att det ska vara fixat snart!

Tags: