Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ordning och reda, eller?

Ordning och reda, eller?

Nu har jag fått ordning på sidan, som ni kanske ser. Det har sett ganska kaosartat ut några dagar och det beror på att webhotellet har bråkat samtidigt som jag byggde om sidan. Nu är den inte längre gjord med frames utan CSS och PHP. Det första lärde jag mig det jag behövde för att göra om sidan, även om det är långt ifrån gjort efter konstens alla regler. Det senare kopierade jag bara den koden jag ville ha och det var ganska enkelt att få det att fungera.

Hur det än är med det, så är sidan inte riktigt klar ännu. Rollspelssidan fungerar inte som den ska rent utseendemässigt och det kan finnas fler problem. Ser ni något, säg till så ska jag kolla på det.

I övrigt är jag lyrisk över att ha hittat en bra reservoarpenna att skriva kinesiska med, nu går det ju skriva snyggt OCH litet, på en gång! Jag borde förstås inte sitta här och prata, jag måste se till att göra nei gong innan Alva kommer hem vid tolv. Jaja, nu fungerar det i alla fall och de värsta skuldkänslorna har lagt sig. Vi ses nog snart.

Tags: ,

  1. Solinde’s avatar

    Härifrån (Knutpunkten) ser det fortfarande knepigt ut. Menyerna ser helt css-lösa ut. :( Hemifrån har jag dock för mig att det funkade fint.

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Underligt. Nåja. Nu såg jag en sak som ser stört ut och det är just det här fönstret man kommenterar i :D

    Reply