Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Host, host

Host, host

Idag är jag sjuk. Eller det var jag igår också, fast jag tänkte inte på det under dagen, utan först när jag kom hem. Feber och ont i halsen. Det verkar som om Alva smittade mig, för hon är också sjuk. Nu, efter att ha sovit 10 timmar, känns allting mycket bättre och jag ska i alla fall gå på basgruppsmötet om två timmar. Jag hann göra en hel del igår, trots allt, och jag har mycket roligt att ta upp.

Andra saker som har passerat är Rubiks kub. Jag blev inspirerad när Kristoffer var här i helgen och sedan lånade jag pappas kub. Jag har varit väldigt nära flera gånger, men det är något jag gör galet så att det inte går att lösa på slutet. Det jag fortfarande har svårt att begripa är att folk kan klara den på under 15 sekunder. Det ser nästan magiskt ut när de flipprar runt.

Arbetet med Magneter & Mirakel går framåt också, spelsystemet är nästan klart och det är bara lite kvar på spelvärlden. Jag, Alva och Johan har tänkt börja spela lite rollspel där också snart, vilket kommer att ge mig större möjligheter att utveckla världen och testa det jag gjort hittills. Det senaste planen går ut på att blanda in Hannes och Caroline i spelandet också, vi får hoppas att det fungerar.

Nu är det dags att äta frukost, tjipp!

Tags: , ,

 1. Hannes’s avatar

  Förkylning var ju inte kul :(
  Ser fram emot att lira lite rollspel dock :)

  Krya på dig!

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Yeah, teh win! Det är bättre nu dock, sov 10 timmar i natt och har tagit det lugnt. Mycket bra. Vi får väl se, jag måste göra världen spelbar först, men det borde inte vara så svårt. Vi ses! Btw så ser den här kommentarrutan rätt sugig ut :)

  Reply