Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Cobalt 60 – Dolphin Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Cobalt 60 – Dolphin

Cobalt 60 suger. Hey, är det inte rätt korkat att tipsa om en låt av en grupp som suger? Njae, det är det inte, för den här låten är hur bra som helst. Ibland ger det resultat att inte ta bort grupper från listan även fast man inte gillar dem. Detta är ett sådant exempel. Jag hittade Dolphin av ett misstag och blev förälskad direkt. Melodin sätter sig ganska snabbt, men det är texten och framförandet av densamma som är den stora styrkan. Här kommer texten:

Swim, little dolphin, swim
swim, swim, swim
swim, swim, swim

Swim, little dolphin, swim
swim, swim, swim
swim, swim, swim
swim, swim, swim

Swim, little dolphin, swim
and may the blessings of the oceans be with you
remain alive and well
before those of my kind open the doors of hell

The more I see you dive
the more I see you rave and rive the waves
the more I feel alive
allow me to stay on your side and watch you swim

Swim, little dolphin, swim
swim, swim, swim
swim, swim, swim
swim, swim, swim

Swim, little dolphin, swim
swim, swim, swim
swim, swim, swim

The sharks will stay aside
come on let me climb on your back to take a ride
if one dares come too close
it’s gonna get a heavy smack right on its nose

En låt med den texten kan inte vara annat än mysig och Dolphin är verkligen både mysig och svängig. Det är en sådan låt jag blir glad av att höra, speciellt “The sharks will stay aside … if one dares come to close, it’s gonna get a heavy smack right on its nose.” Jag vill varna för att det finns viss risk för att alla inte tycker om att den här låten spelas tio gånger om dagen och att det i ett nära förhållande finns viss risk för friktion.

Tags: ,

  1. Jack the lumbwalker’s avatar

    Stiff.

    Reply