Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Rubiks kub Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Rubiks kub

Jepp, nu har jag äntligen lyckats få ordning på den. Det tog ett tag innan jag lyckades lösa de sista kantbitarna, men nu har jag en metod jag tror fungerar i de flesta fall. Jag måste medge att det var en del micklande och att jag chansade lite innan jag kom på hur det fungerade. Nu kanske inte det här är jättehäftigt för er som redan fixat den, men för mig är det en mycket bra start på dagen! Här kommer en lite bild också, där ni samtidigt får njuta av min fina snigelmatta! Ja, jag vet, den är rätt smutsig.

I övrigt pysslar jag inte med så mycket, det mesta går ganska segt. Jag har kommit lite vidare på magneter och mirakel, men inte sådär jättemycket. Fogge visade mig en trevlig bild som till stor del stämmer överens med hur jag har tänkt mig magnetlåsskyttarna. Kolla här. De kommer att ha mer gevärsliknande vapen, men i alla fall. Jag har också klurat lite på hur de fungerar och kommit fram till en hel del. Det jag inte bestämt ännu är ifall detta ska med i själva spelet eller om jag istället ska släppa det senare som extramaterial på något sätt. Nåja, det får vi se. Nu ska jag väcka Alva, god morgon!

Tags:

 1. Solinde’s avatar

  Grattis!

  Men, eh, du…hur står den på mattan egentligen? Den ser lite inklippt ut? o.O

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Den står i en värmeljushållare, du vet de där jag har tre av. Svarta med lite spiralmönster. Så det är inte inklippt :D

  Reply