Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hjälp Snigel!

Hjälp Snigel!

Vi har haft en del problem i och med att vi kör flera bloggar på samma server. Det visade sig att en bugg ser till att kommentarer blir fellänkade då inlägg har samma ID. Grejen är att det också orsakade att “Dromedaren har vält!”-inlägget försvann.

HJÄLP: Om någon har detta inlägg i cache och kan skicka texten (bilderna finns förstås kvar) till mig blir jag mycket lycklig. Nu är det bara hålla tummarna…

Tags: