Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Psykologi på www.snigel.nu

Psykologi på www.snigel.nu

Till vänster i menyn finns nu “Psykologi”. Jag kommer förmodligen inte lägga ned speciellt mycket tid på att göra den delen användarvänlig på något sätt, men det är i varje fall en kopia av allting jag har på hårddisken som rör psykologutbildningen. Jag lägger upp det för att det ska vara lätt för mig själv att få tag på var jag än är, för att andra i klassen ska kunna se vad jag pysslat med och ta del om det om de tycker det verkar vettigt. Det är förstås också tänkt till er andra, men då kanske mest om ni råkar vara intresserade av något speciellt.

Jag ska även passa på att säga att inte ens innehållet är redigerat och det kommer nog aldrig bli det. Men nu finns det i alla fall på hemsidan till allas stora glädje! Eftersom jag är snäll, lägger jag upp en direktlänk till den reviderade upplagan av uppsatsen. För er som inte hänger med handlar den om “Barn och sorg – att hjälpa ett barn efter en nära anhörigs död”, som tyvärr känns mycket mer relevant och viktig efter morden här i Linköping för några veckor sedan.

Tags: ,

  1. Solinde’s avatar

    Den var jätteintressant, måste jag säga. Även om ögonen blev lite fuktiga när jag läste artikeln om pojken som dog i leukemi. :'(

    Reply