Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Trevlig helg

Trevlig helg

I helgen har det hänt ganska mycket faktiskt. Mamma och pappa är på Kanarieöarna i en vecka och de tyckte att jag och Alva kunde bo hemma hos dem under tiden. Sagt och gjort. Det var trevligt att bo lite större för en gångs skull, speciellt när någon behövde plugga och den andre vill göra något annat. Man störde inte varandra så mycket. Badkar var en annan höjdare; jag tog ett bad om dagen under helgen för att kompensera det senaste halvåret. Vattensängen var ingen hit första gången, eftersom pappa är så varm var den inställd på rätt kyligt och det var minst sagt otrevligt att sova i den tills vi hittade termostaten. Då blev det jättemysigt…

I fredags hade vi kompisar hemma, däribland flera som det var mycket länge sedan jag träffade. Det var mycket roligt och bra exempel på att det är väldigt synd att man tappar kontakten med människor man umgåtts mycket med tidigare.

I lördags var vi på fest hos en annan kompis och också det var trevligt, även om alkoholhalten fick en del att avbryta lite tidigare än tänkt. Samma sak där: det är synd att man inte har tid/tar sig tid att träffa de man känner oftare.

Ett nytt projekt för mig går ut på att bokföra hur mycket jag pluggar. Jag tänker mig att det dels ska vara ett sätt att kunna spåra varför saker går fel när de går fel, men mest är det för att jag tycker det är roligt att fylla i siffror och göra diagram. Vi får se hur länge det håller.

Det finns en del i pipelinen, men det lyckas jag nog inte klämma ut förens om några dagar. Stay tuned…

Uppdatering: Det visade sig att en av texterna bara tog några minuter på sig! Nu finns det ett nytt låttips, nämligen Das Ich – Aura. Enjoy! Låten alltså, inte mitt tips.

Tags: ,