Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Das Ich – Aura (wumpscut mix) Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Das Ich – Aura (wumpscut mix)

Jag borde ha tipsat om den här låten för flera veckor sedan, ungefär samtidigt som jag tipsade om Dolphin, men så blev det inte. Aura är en låt jag gillat rätt länge, även för flera år sedan, men den gjorde något av en comeback för en månad sedan.

Framförallt är musiken riktigt bra, men lugn. Det kan tänkas att den är lite hotfull och skrämmande. Det är stämningen i den här låten som gör den värd att lyssna på och musiken är givetvis mycket viktig. Jag brukar egentligen inte gilla hans röst något vidare, men i den här låten är det helt perfekt. Personligen tycker jag att han låter som en järv borde låta, fast jag har i efterhand förstått att mård är en bättre bild, för det är mer det jag ser framför mig.

Jag har letat efter en översättning till texten, men hittar ingen och därför har jag ingen aning om vad det handlar om, men den låter bra. Detta kanske inte är den bästa låt Das Ich gjort, men den ligger väldigt bra till om jag skulle sammanställa en top5-lista.

Tags: ,