Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Skaffa aldrig, aldrig 99kornor.com som webhotell

Skaffa aldrig, aldrig 99kornor.com som webhotell

Nu har jag varit sur på dem rätt länge och det lär ju inte bli bättre. Vad är problemet? Jo, deras sidan har varit nere för underhåll i två månader. Man finnar texten, jag citerar: “20040926 99Kronor.com håller på att omstruktureras. Vi hoppas ha allt färdigt inom kort.*” Inom kort? Fuck you. Nu börjar jag bli riktigt irriterad. Viserligen fungerar sidan, men mycket mer är det ju inte. Jag har till exempel inte rättigheter att skriva över mina egna filer på hotellet och det enda som fungerar just nu verkar vara omdirigeringen till Yyrkoons sida. Tacka honom för att det alls går att komma in här.

Jag har under de senaste två månaderna skicka drygt tio mail för att försöka få svar på vad tusan de pysslar med, men hälften har studsat tillbaka och den andra halvan har jag inte fått någon respons på.

Så, vänner och bekanta, sprid budskapet! Skaffa aldrig 99kronor som webhotell, sprid gärna detta rykte till så många som möjligt. Må de lida till tidens ände. Hade jag spenderat mer pengar på det här än jag gjort hade jag varit ännu argare, men nu nöjer jag mig med lite lindrigt förtal.

*Citat är hämtat på http://support.99kr.com/?_a=knowledgebase, 2004-11-26

Tags:

 1. Hannes’s avatar

  Erbjudandet om gratisplats på iluvatar står fast. Vi erbjuder mer eller mindre obegärsnat med utrymme, PHP, MySQL och trevlig support :)

  Dock lämnar vi inga garantier för att saker och ting alltid fungerar, men hittills har det varit låg downtime.

  Reply

 2. David’s avatar

  Skall du sno min Snigel ifrån mig va?! :) Jag har problem när Bostream och Telia bråkar och när Snigel upptäcker buggar i blogmjukvaran själv. Det är inget jag kan göra något åt ^^.

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Vad skönt att ni bråkar om det och inte tvärtom :D

  Reply

 4. Hannes’s avatar

  Haha, nä du kan få behålla Snigel om du vill ;P

  Reply

 5. David’s avatar

  Hehe. Snigel gör inte så mycket väsen av sig. Väsen blir det däremot när hans blog blir tokspammad kan jag berätta.

  Reply