Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Trudvangkrönikan kapitel 1-4 online

Trudvangkrönikan kapitel 1-4 online

Jepp, tro det eller ej: det är faktiskt sant. Jag har bestämt mig för att försöka skriva en krönika som ur min rollpersons perspektiv beskriver vår pågående kampanj i Drakar och Demoner v.6 . Spelvärlden heter Trudvang. Ni hittar texten under Rollspel -> Krönika: Trudvang. Det går bra att klicka också, förstås. Enjoy!

Tags: ,

  1. walium’s avatar

    Hurra!

    Reply