Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Igång igen, eller?

Igång igen, eller?

Jupp. Hemsidan är igång igen. Jag har en hel del som jag har skrivit under frånvaron som kommer upp så småningom, men det dröjer nog lite. Efter att Yyrkoon hade en del problem med servern har jag varit för lat för att dra igång allting. Tills idag, vill säga.

Jul och nyår har passerat och de var båda väldigt trevliga. Under julen var jag hos mina föräldrar och det var väldigt skönt att inte göra så mycket och inte behöva tänka på en massa saker under två veckor. Hoppas inte alla trogna besökare har skrämts bort av frånvaron. Skål för ett nytt år online med Snigel?

Tags:

 1. TranCe’s avatar

  Yeah boy! Äntligen uppe igen! :)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Yeah! Snigel t3h saviour!

  Reply

 3. Solinde’s avatar

  Yay! Skål! :)

  Reply

 4. Hannes’s avatar

  Åh, tillbaka igen. Trevligt :)

  Reply