Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Lite uppdateringar

Lite uppdateringar

Jag vill bara rikta er uppmärksamhet att jag retrospektivt har lagt upp några gamla recensioner. Tre filmer och en bok, för att vara mer exakt. Subjekten för texterna avnjöts under slutet av förra året och recensionerna skrevs också någon gång under sidans frånvaro. Se det som lite kompensation eller något :D

Tags: ,