Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Skymningshem: Andra imperiet

Skymningshem: Andra imperiet

Några saker ska sägas. För er som inte vet det, så är detta ett rollspel som släpptes strax innan jul. Jag har nu postat en recension i den nyskapade kategorin “Blandade recensioner”. Läs gärna om ni har tid.

Vidare startar idag den andra omgången på Skymningshem: Andra imperiet Lexicon . I korthet går det ut på att tillsammans utveckla spelvärlden med små artiklar, tre i veckan. Jag har inte provat detta tidigare, men jag misstänker att det kan bli riktigt roligt. Har du lust, tittar förbi och se om du inte vill vara med du också. Det går bra att hoppa in senare och det kräver inte speciellt mycket tid.

Planerna på att skriva en modul till Andra Imperiet går också vidare, men ingenting är bestämt ännu. Det känns dock bra såhär långt och jag hoppas att det blir någonting av det här.

Tags: ,