Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ice Age Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Ice Age


Title: Ice Age
Directed by:
Chris Wedge
Written by:
Michael J. Wilson, Michael Berg
Year: 2002

Ice Age är en riktigt söt och stundtals rolig film som utspelar sig innan senaste istiden. Människor och djur flyttar söderut, men en del bestämmer sig för att stanna kvar. Av olika anledningar samlas en osannolik grupp bestående av en mammut, ett människobarn, en sengångare och en tiger. Tillsammans försöker djuren (av helt olika anledningar) att föra barnet till sin stam.

Animeringstekniken är rätt dålig jämfört med nyare filmer och jag misstänker att det fanns rätt mycket bättre när den här gjordes också. Nu spelar det ingen som helst roll, eftersom filmen inte bygger på att den är snyggt animerad. Jag kan varmt rekommendera filmen till alla som vill få sig ett gott skratt och bli på bättre humör. Jag såg filmen på svenska, och enligt vissa källor ska den för ovanlighetens skull vara bättre än på originalspråket. Nåja, helt klart en sevärd film!

Tags: ,

  1. Petri’s avatar

    Då skulle du se den på finska =)

    Reply