Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Jack Vance – Stjärnfursten (The Star King) Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Jack Vance – Stjärnfursten (The Star King)

Titel: Stjärnfursten
Originalets titel: The Star King
Författare: Jack Vance
Recenserad: 2004-08-22
Status: I bokhyllan

Denna bok minns jag mycket lite av och jag tror inte jag tyckte om den mer än att jag läste klart den. I huvudrollen har vi en man vid namn Kirth Gersen som kämpar för att slutföra den självpåtagna uppgiften att förinta de fem demonfurstar som förintade hans hemby. Detta är den första av fem böcker jag chansen att jag läser resten är försvinnande liten.

Tags: , ,

 1. Joha Wibergh’s avatar

  Vilka är de övriga 4 ??
  Jag gillade “Dödsmaskinen” till “döds” när jag var 16 år…så jag är lite nyfiken på resten.
  Hilsen / Johan Wibergh

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  En snabb googling gav:

  Star King, 1964; The Killing Machine, 1964; The Palace of Love, 1967; The Face, 1979; The Book of Dreams, 1981.

  Kanske vore värt att läsa om? De har fått rätt bra reviews. Säg gärna till om du läser någon av de andra.

  Reply