Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Alva Mårdsjö Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Alva Mårdsjö

Namn: Alva Mårdsjö
Blodgrupp: A-
Skostorlek: 37
Recenserad: 2005-01-27
Status: I närheten

Nu har jag varit tillsammans med Alva i lite drygt ett halvår och jag känner att jag nu kan uttala mig lite om henne. I vanlig ordning ska jag berätta om min utgångspunkt inför upplevelsen. Det hela började för kanske tre år sedan och jag minns faktiskt inte så mycket från den tiden. Vi var kompisar och gjorde en hel del roligt tillsammans, bland annat skidresor till både Frankrike och Åre. På helger och annat umgicks vi tillsammans med ett gäng andra trevliga människor som med jämna mellanrum nämns eller dyker upp på kort här på sidan.

I somras ändrades dock allting ganska plötsligt. Under loppet av lite mer än en vecka, blev det ett riktigt kärleksdrama av det hela, något som vi båda två hade ansett vara en befängd idé bara en månad tidigare. Vi umgicks en hel del under sommaren och strax efter att jag började på psykologprogrammet, flyttade jag in i lägenheten jag fortfarande bebor i skrivandets stund. Till en början sov Alva här rätt ofta, men snart bodde vi här tillsammans.

Under halvåret har vi klarat av att bo tillsammans på 16 kvm, något som till och med jag låter smått fantastiskt och andra brukar se panikslagna ut när man berättar. Svaren kommer ofta i form av: “Jag och min flickvän bor på 70 kvm, och vi tycker det är trångt!”. Utmärkt hittills, och det blir bara bättre. Vi passar bra ihop, förstår relativt väl hur den andre tänker och retar sällan upp oss i onödan. Nu över till de lite mer Alva-speifika delarna.

Alva är påhittig, kreativ, busig och ofattbart gosig. Hon står dessutom ut med mig, vilket kan vara påfrestande ibland i och med att min hjärna för det mesta kokar över med idéer och annat som jag spyr ut över min omgivning. Det är till och med bättre än så: hon inte bara står ut, men hon lyckas för det mesta komma med bra motförslag också. Diskutera med Alva är väldigt trevligt, eftersom hon har ett öppet förhållningssätt och lyssnar på vad andra säger. Detta gäller förstås i första hand saker som inte har med mina idéer att göra.

Sedan är det dags att tala om paketet det hela kommer i. För att säga det väldigt kort så är Alva den mest attraktiva tjejen jag träffat och nu menar jag egentligen inte bara fysiskt. Hon har dessutom grym koll på kläder, både hur man syr dem själv (vilket hon förstås gör med stor framgång) och hur man sedan kombinerar ihop dem. Jag brukar generellt plocka översta plagget i varje hög, men här snackar vi personlig stil!

Ehem… jag brukar ta upp negativa saker även med det bästa, men jag kan faktiskt inte komma på så mycket. Nu är jag helt ärlig. Det skulle möjligen vara att hon och jag ibland har väldigt olika dygnsrytm, men det är så marginellt och är ju inte någons fel, så det känns mest fånigt att ta upp.

Näe, för att sammanfatta det hela är Alva en riktigt hyvens tjej som jag hoppas att jag kommer få umgås med länge till. Hon tillför mycket till mitt liv och ingenting vore egentligen samma sak utan henne. Den här recensionen tänker jag INTE avsluta med att rekommendera Alva till någon, för hon är min, hör ni det!

Tags: ,

 1. Aliwa’s avatar

  Du är det sötaste som finns!

  /Alva

  Reply

 2. Fogge’s avatar

  Fy fan vad ni är snuttegulläckliga!

  :D

  Reply