Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Snigel bygger om Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Snigel bygger om

Hehu!

Det var länge sedan. Sidan har varit nere ett tag, men nu är det dags att slemma sig vidare på livets väg. Jag har bytt server och bor numera hos Hannes, vars hemsida ni kan hitta på www.kendoka.se . Tack så mycket, Hannes. Jag vill också passa på att tacka David för min tid hos honom. Det blev nästan ett år och han har varit en ypperlig värd.

Jag har också bytt artikelsystem till WordPress, istället för MovableType som jag körde innan. Som ni ser (eller kommer att se) är sidan inte färdig än, men jag tyckte att det var bättre att lägga upp det jag har och rätta till saker när jag har tid. Jag ber er ha överseende med att mycket inte fungerar som det ska ännu, men jag hoppas kunna få iordning på sidan så småningom. Nu kan man i alla fall titta in och säga hej!

Tags: ,

  1. Yassilus’s avatar

    Shit, shit, congrattenäran eller så. :)

    Reply