Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Virus Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Virus


Title: Virus
Directed by:
John Bruno
Written by:
Chuck Pfarrer
Year: 1999

Den här filmen är så dålig att den nästan blir bra. Storyn är ganska enkel. Ett amerkanskt handelsfartyg drabbas av en orkan. Kaptenen på skeppet har inte försäkrat lasten och vägrar att dumpa den, även om det innebär risk för att skeppet förliser. I närheten får ett ryskt forskningsfartyg ett underligt meddelande: en elektrisk intelligens från rymden, via MIR.

Nu trodde ni att jag sabbade storyn, va? Näe, det gjorde jag inte, för de säger faktiskt mer eller mindre exakt vad som händer i hela tiden. Ingenting är hemligt, ingenting är spännande. Amerikanerna tvingas byta båt och den ryska båten finner de helt övergiven… eller nästan i varje fall. Den främmande intelligensen har nämligen börjat bygga monster av high-techutrustning och ryska besättningsmedlemmar.

Jag såg Virus tillsammans med Alva, Caroline och Hannes, vilket gjorde att den i alla fall hade visst humorvärde. Jag avslutar med att citera IMDB: “If this comes on some day when you’ve got absolutely nothing else to do and you don’t expect anything from the film, give it a try… otherwise, avoid it.”

Tags: , ,