Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · WordPress rullar

WordPress rullar

Nu börjar jag få ordning på saker och ting med WordPress. Det har legat nere ett tag och fungerat lite halvcrapigt. Det är fortfarande en del att göra, men det är mest petsaker. Rollspelssidan fungerar inte alls än, men i övrigt bör det fungera relativt bra. Nu börjar jag hänga med på hur det fungerar. Tack Hannes för hjälpen hittills. Frågan om jag ska orka göra om allt på ett vettigt sätt kvarstår. Som det är nu så fungerar det, men koden ser för jävlig ut på de flesta ställen.

Uppdatering: Jag har tagit bort möjligheten att kommentera den här nyheten. Den verkar dra till sig spam värre än en honungsburk drar till sig bin.

Tags: