Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · www.snigel.nu Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

www.snigel.nu

Jag kapar designen från sidan för projekt portalerna och använder ett liknande menysystem. Registrering av www.snigel.nu är klar och jag väntar bara på att namnservrarna ska peka rätt, vilket borde ske imorgon. Än så länge låter jag denna sida finnas parallellt med alla gamla, men inom kort är det tänkt att allting jag har ute på nätet ska sorteras in på den här sidan. Förhoppningsvis får också en hel del material jag inte publicerat tidigare se ljuset under en ny era: www.snigel.nu är här!

Tags: