Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · MovableType

MovableType

Nu har jag uppdaterat sidan rejält och använder mig nu av movabletype.org. Eftersom webhotellet saknade en perlmodul som behövdes, har Yyrkoon varit snäll att hosta databasen och det som krävs på hans server. Ett stort tack! I framtiden kommer det bli mycket lättare att lägga upp saker på sidan och det kommer bli mång kilo lättare för er att kommentera också.

Tags: , ,