Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · WordPress och servermigration

WordPress och servermigration

Av flera skäl har jag valt att flytta sidan från Yyrkoons server till Hannes. Det beror mest på att jag har mycket mer kontakt med Hannes för att han bor tio minuters cykel härifrån. Jag vill passa på att tacka Yyrkoon för tiden på hans server och också tacka Hannes för att www.snigel.nu får bo hos honom. Tack!

Uppdatering: Jag har tagit bort möjligheten att kommentera den här nyheten. Den verkar dra till sig spam värre än en honungsburk drar till sig bin.

Tags: ,