Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Miniklasstillställning hos Lena

Miniklasstillställning hos Lena

Igår var det dags för en liten tillställning hos Lena såhär precis innan vi slutar. På torsdag har vi examination på det sista, men det tyngsta (att lämna in uppsatserna) är redan gjort. Det blev inte så många som orkade/ville/hade möjlighet att ta sig till Mjölby (tar kanske 40 minuter från Linköping), men vi blev ett par stycken ändå.

Det här hände:

  – Kubb
  – Trampolin
  – Grillning
  – Fiske (mest Johan)
  – Båttur
  – Prat
  – Vilseåkning

Det var mycket trevligt och kanske hade det blivit ännu trevligare om fler hade kommit. Vi kom lite senare än de andra, så vi lyckades dessutom missa några. Lena tyckte att vi skulle satsa på en fest innan vi börjar i höst och det tycker jag låter som en utmärkt idé. Som avslutning kommer lite bilder som Johan varit snäll och delat med sig av:


Utsikt över sjön. Mycket vackert.


Från vänster: Erik, Basse, Niklas och Helena.


Vinnande kubblaget från vänster: Lena, Nadine, Kidjan, Tore, jag och Alva.

Tags: , ,

 1. Johan Juel’s avatar

  Det var verkligen trevligt!!
  Kubben skall vi dock prata tyst om.
  Ser fram emot festen som kanske inträffar där senare i sommar!

  /Johan

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Hehe :D Ja, ni kanske kan få revansch sedan i höst om ni vill. Tänk på att du har hela sommaren på dig att bli riktigt vass på kubb, så det vore extra pinsamt att förlora ^^

  Reply