Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Dromedaren har vält!

Dromedaren har vält!

Det hände imorse och först nu framåt eftermiddagen har vi kommit ur chocktillståndet. Synen som mötte mig och Alva när vi skulle äta frukost var fruktansvärd, så jag vill varna känsliga läsare för att bilderna nedan kan framkalla starka känslor av obehag. Dock känner jag att bilder är det enda som kan förmedla vad som har hänt; ord räcker inte till. Livet blir aldrig som förr när dromedaren har vält.

Tags: ,

 1. Martin Ackerfors’s avatar

  Av någon anledning fungerar det inte att dela det här på Facebook via knapparna. :(

  Reply

  1. Olle Linge’s avatar

   Är du säker? För jag testade igårkväll och jag kan se din rekommendation på FB?

   Reply