Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Dromedaren har vält! Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Dromedaren har vält!

Det hände imorse och först nu framåt eftermiddagen har vi kommit ur chocktillståndet. Synen som mötte mig och Alva när vi skulle äta frukost var fruktansvärd, så jag vill varna känsliga läsare för att bilderna nedan kan framkalla starka känslor av obehag. Dock känner jag att bilder är det enda som kan förmedla vad som har hänt; ord räcker inte till. Livet blir aldrig som förr när dromedaren har vält.

Tags: ,

 1. Martin Ackerfors’s avatar

  Av någon anledning fungerar det inte att dela det här på Facebook via knapparna. :(

  Reply

  1. Olle Linge’s avatar

   Är du säker? För jag testade igårkväll och jag kan se din rekommendation på FB?

   Reply