Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Arvikafestivalen 2005 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Arvikafestivalen 2005

I söndags eftermiddag kom vi hem från Arvikafestivalen anno 2005. Så småningom tänker jag recensera de konserter jag såg, men det dröjer ett tag. På det hela taget var det en lyckad festival. Det regnade en del mot slutet, men det var ändå helt okej. Vi bodde bra tillsammans med Johans kusin i Deathkamp. Bra med folk vi känner, dåligt med folk runt omkring som spelar musik samtidigt som vi.

Följande band såg jag hela konserter av. De kommer i den ordning jag gillade dem med bäst först: VNV Nation, Infected Mushroom, DAF, Welle Erdball, Elegant Machinery. Jag var på minst tre gånger så många, men av någon anledning stannade jag inte till slutet. Här följer några av dem: Spetsnaz, Thomas Dileva, New Order, Electrocute, Shadows in the Dark, Robyn, X-dream.

Det enda problemet på festival är att jag inte kan sova och det blir rätt jobbigt i längden. I övrigt har jag egentligen ingenting att klaga på. Det är fortfarande så att jag mest åker tid för banden och för att träffa kompisar. Kunde jag slippa 95 % av kampingen skulle jag göra det. Nu tror jag inte att det är helt klart att det blir en festival nästa år eftersom de hade gått ganska mycket back 2004, men vi får hoppas. Om jag kommer beror mångt och mycket på vilka band som kommer.

Tags: ,