Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Sidan uppe igen

Sidan uppe igen

Efter lite smärre missöden är hemsidan uppe igen. Routern försvann, men nu är den tillbaka igen. Vi har hunnit flytta klart även fysiskt och bor nu tre meter norr om vår förra lägenhet. Det är dubbelt så stort och i allmänhet många gånger bättre. Vi har också kommit igång med Antioch igen, vilket är trevligt. Nåja, nu ska jag inte yra mer. Det var mest ett inlägg för att säga hej och välkomna åter!

Tags:

  1. PAAAAATRICK’s avatar

    JAG ÄAEEER EEEEN SNIIIGLEEEEEE!
    ÄTTTT INTTTTE ÅÅÅÅPPPPPPPP MICH!!!
    /PACKEPOIKA

    Reply