Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Alva vs. Dukaten, 1-0 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Alva vs. Dukaten, 1-0

Tro det eller ej, men min diplomatiska flickvän lyckades se till så att vi slapp betala 400 kronor i parkeringsböter. Vi hade parkerat utanför Solinde & H2O och betalat och allt. Problemet är bara att det finns två automater och den ena går inte att betala i. Mycket smidigt, vi såg inte ens “rätt” automat. Nåja, Alva ringde och pratade med dem och lyckades på något vänster slippa att betala. Hade jag själv ringt hade jag varit mer aggressiv, eftersom jag såklart anser att det är de som gjort fel och inte vi. Det hade aldrig fungerat, så heja Alva, hon är bäst!

PS. Solinde och H2O, nu vet ni att det går att betala fel. Kan vara bra att veta när någon kommer på besök. DS.

Tags:

 1. Hannes’s avatar

  Va?! Tänk om jag gjort det också när jag fick böter…hmpf…
  Jag hade iofs skitit i att betala, men ändå :)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Ah, rather a difference, I’d say :D

  Reply