Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Magneter och mirakel – version 0.2 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Magneter och mirakel – version 0.2

Nu har jag skrivit klart nästa version av Magneter och mirakel (rollspelet jag håller på att skriva). Version 0.2 är framförallt en rejält reviderad version av 0.1. Mycket nytt material har tillkommit på spelledarfronten, men det bör även synas en hel del förändringar på andra stället. Spelet är nu komplett (vad jag vet), till skillnad från innan. Det finns fortfarande brister, framförallt i den praktiska anknytningen. Ett introduktionsäventyr är under uppbyggnad. Version 0.2 har lagt på sig några extra sidor och slutade 128 stycken totalt.

Nu ska jag vända min skrivenergi åt andra håll, nämligen mot modulen till Skymningshem: Andra imperiet som jag ska skriva. Det gick förvånansvärt lätt att växla fokus för kreativiteten, men det återstår att se om den håller i sig.

Tags: , ,